Magazin

Aleyna Tilki ve Demet Akalın birbirine girdi! Art arda cevaplar

Yakın arkadaşlıkları bozulan Aleyna Tilki ve Demet Akalın’ın ‘dünya starlığı’ polemiği birbirlerine peş peşe verdikleri cevaplarla büyüdükçe büyüdü. İkili birbirlerine sert sözler kullandı

POLEMİK NASIL BAŞLADI?

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın’ın ‘Kulüp’ şarkısıyla eğlenen taraftarların videosu FIFA tarafından da paylaşılmıştı. Akalın, “Telif iste” diyen takipçisine, “Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna (Tilki) duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş? Önemli olan don değil, şarkıymış” demişti. Akalın’ın bu sözleri, polemiğin fitilini ateşledi.

Demet’e cevap veren Aleyna ise, “Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok” deyince ortalık iyice kızıştı.

“TEK RAKİBİN MUSTAFA TOPALOĞLU”

Ancak Demet’ten Aleyna’ya yanıt gecikmedi. Akalın, “Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon Fifa’ya söyleriz seni de paylaşır” ifadelerini kullandı.

SON CEVAP ALEYNA’DAN GELDİ

Aleyna Tilki bu sefer verdiği yanıtta ise, “Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim” diyerek tartışmayı noktaladı.

Aleyna Tilki ve Demet Akalın bir ara yakın arkadaştı. Ancak ikilinin arkadaşlığı bir anda neredeyse düşmanlığa dönüştü.

Başa dön tuşu